Fastighetskötsel och trädgård

Vi tar hand om dina gröna miljöer

Inom RSA Fastighet och Trädgård kan du boka tjänster inom städ, skötsel av trädgård och grönytor och enklare vaktmästartjänster, och du kan vända dig till oss både som företag och privatperson. Vanessa Santos är driftsansvarig för teamet, som både sköter löpande städ- och underhåll för större bolag och även utför enstaka uppdrag med t.ex. en ny utemiljö som ska anläggas. 

Trädgård & utemiljö

Vi hjälper dig med din trädgård! Kanske behöver den höst- eller vårstädas eller bara lite nytillskott av växter?

RSA tipsar om trädgård inför vintern

7 tips för att förbereda din skånska trädgård inför vintern

Vintern kommer, även till södra Sverige, och om du inte tagit tag i höst-städningen av din trädgård är det nu hög tid! Vanessa Santos är RSA-gruppens expert på trädgård och gröna miljöer, med utbildning från Hvilan. Just nu är trädgårdsröjning en tjänst som är efterfrågad för hennes personal. Här kommer hennes bästa tips för vad du kan göra: 

LÄS MER

Gröna kontor

Vi hjälper dig med din kontorsmiljö! inomhusmiljön på ditt kontor kommer att kännas mer trivsam och ombonad med levande växter på plats. Växter kan också vara effektiva avdelare i det öppna kontorslandskapet och dämpar ljudet. 

Vi ger gärna en offert på din kontorsmiljö.

Städuppdrag: för både slott och koja

Vi utför städtjänster för ett stort antal fastigheter och som kund kan du sätta din tillit till vårt team och inte behöva tänka på det löpande underhållet – tex för ditt kontor. 

Du kan även kontakta oss för enstaka jobb – du kanske ska flytta och vill ha en rejäl slutstädning av en bostad eller fastighet utförd. 

Vi tar ditt uppdrag med kort varsel!

Helhetssyn på fastighet är vår styrka och din fördel

Inom RSA-gruppen drar du nytta av vår helhetssyn på fastigheter och du kan därför enkelt få hjälp med VVS, säkerhetsinstallationer som larm och kameraövervakning, elinstallationer eller annat som kan uppkomma under ett projekts gång. Vi finns bara ett samtal bort för befintliga kunder.

Vanessa Santos, driftsansvarig RSA Fastighet och Trädgård, tar emot din förfrågan för både inne- och utemiljö.

Kontakta oss med din förfrågan:

vanessa.santos@rsa-fastighet.se
0733-99 21 78


Våra verksamheter inom RSA-gruppen: