Sponsring och engagemang

Vi engagerar oss i idrottsföreningar över hela Skåne, dels för att vi älskar sport! Men även för att bidra till ökad rörelse och hälsa bland barn och ungdomar. Alla ska ha rätt, och lätt, att idrotta. 

Handbollen sätter barn i rörelse

För att fler unga ska ha möjlighet att prova på sport och komma igång med rörelse engagerar vi oss på bred front i handboll i Skåne. RSA-gruppen är också engagerad i #VISTÄLLERUPP. Det är ett samarbete mellan handbollsklubbarna och Skolidrottsförbundet för att öka idrottsintresset bland barn och unga i tex storstadsområden. Fler ska ha rätt och lätt att idrotta och det är en slogan vi står helt bakom!

RSA är stolt stjärnpartner till Malmö Redhawks

Som stjärnpartner till Malmö Redhawks vill vi hjälpa till att använda idrottens och ishockeyns positiva kraft till att förändra vårt samhälle till det bättre. MIF är inte bara ett av topplagen i Sverige i SHL men framförallt en ungdomsverksamhet. De utgår ifrån FN:s hållbarhetsmål och programmen fokuserar på bland annat god hälsa & välbefinnande, jämställdhet och social hållbarhet. 

Samtliga av Malmö Redhawks samhällsengagemang genomsyras av värderingarna Hjärta, Kvalitet och Stolthet. Här är RSA-gruppen engagerade i satsningen #MERÄNHOCKEY och #HÄLSOSAMUNGDOM, i syfte här att främja rörelse och sportintresse bland barn och ungdomar. Läs gärna mer om projektet och engagera dig du också: 

Som stjärnpartner till Malmö Redhawks vill vi såklart även hjälpa till att sätta Skåne på hockey-tronen kommande säsong.

Fotbollsengagemanget vi brinner för

Som stolta sponsorer till Trelleborgs FF vet vi att många ungdomar får en extra skjuts i sitt idrottsintresse och extra spring i benen. Ett exempel är Trelleborg cup, Sveriges sydligaste cup, som genomfördes för fjärde året i rad i oktober 2022 och där RSA-gruppen är en av sponsorerna. 246 matcher spelades och närmare 2000 barn och ungdomar deltog! 

Läs mer på TFF:s hemsida


Följ oss på sociala medier: